Glavni izbornik

Skip Navigation Links

Dobrodošli na administracijski web servis (AWS)

Administracijski web servis je ideja koja je dugo čekala na realizaciju, a osnovna mu je zadaća da olakša i ubrza razmjenu podataka između Uprave, djelatnika i studenata Stomatološkog fakulteta na raznim područjima od pregleda statusa zaposlenika i studenta do zahtjeva za godišnjim odmorom, zahtjeva za nabavom opreme, predaje izvješća o održanoj nastavi i sl. AWS je sustav koji je u potpunosti razvijen za potrebe Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

AWS razvija Studio MS, a funkcioniranje se temelji na Microsoft tehnologiji i pojedinim elementima Google Apps sustava te AAI@EDU.hr projekta.

Sve informacije o funkcioniranju ovog servisa se mogu dobiti na e-mail aws@sfzg.hr.

Da biste pristupili servisu, prvo se morate autenticirati koristeći AAI@EDU.HR korisnički identitet koji vam je dodijelio AAI@EDU.hr administrator. Više informacija o projektu AAI@EDU.hr možete saznati na internet stranici projekta http://www.aaiedu.hr, a informacije o vašem korisničkom računu kod administratora na Stomatološkom fakultetu putem e-maila aai@sfzg.hr ili telefonom 01/4802130 ili osobno u Službi za informatizaciju i multimedijalne djelatnosti u Gundulićevoj 5.

PRIJAVA